Co je Home staging?
24. 02. 2020

Co je Home staging?

Home staging

Co je vlastně Home staging ?

Určitě jste o tom slyšeli, ale nevíte co to je a co to vlastně obnáší. Home staging se často používá v zahraničí, ale makléř, který s tím pracuje v České republice, je odlišný od ostatních realitních makléřů, kteří jen nemovitost nafotí.

V čem se odehrává to kouzlo?

Nemovitost nestačí jen uklidit, ale musí se odosobnit. Odstranit všechny nepotřebné věci, vymalovat, naaranžovat dekorace, přestěhovat, upravit nábytek, atd. V kuchyni se musí všechno uklidit, nádobí, potraviny a magnetky z lednice. Ložnice se také nesmí podcenit a musí se ustlat postel i dát nejlépe přehoz přes postel. V koupelně se musí schovat ručníky, šampony, krémy, atd.

Výsledek?

Vše je dokonalé, aby z nemovitosti zářila energie, aby se každý cítil jako doma. Každý makléř, který dělá Home staging ví, jak Vaši nemovitost prodat, za co nejvyšší cenu. Určitě stojí za to zkusit makléře, který pracuje s Home staging.

Při jakémkoli dotazu mě kontaktujte na tel: 724 191 620.

Váš realitní makléř.

Petr Zach #maklerpomaha

Bc. Petr Zach, MBA
Autor: Bc. Petr Zach, MBA

Jmenuji se Petr Zach a pocházím z Českých Budějovic. Vystudoval jsem střední školu technickou a obchodní v Olomouci. Do Olomouce jsem přišel za sportem. Judo trénuji v Judo klubu Olomouc, dále jsem trenér v Judo do škol a v součastnosti působím jako realitní makléř. 

„Pomáhám lidem, hledat jejich nový domov.“

>>Více zde>>

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Chcete mít přehled, co se děje v realitním světě?

Jednou za měsíc, Vám do emailu přijde nový článek. Přidejte se k více jak 100 odběratelům.

zpracováním osobních údajů